Zajedno gradimo uspeh!

U svetu pametnih i jednostavnih rešenja za ugostiteljstvo, 2D Soft je tu da bude vaša podrška. Cilj nam je da rastemo zajedno i udružimo snage za inovacije u svetu poslovnog softvera.

Partnerski program

Bilo da želite da proširite svoju ponudu našim proizvodima, potreban vam je partner za integraciju sa vašim rešenjem, ili želite potpuno prilagođena enterprise rešenje sa opcijama krojenim po vašim potrebama, partnerstvo s nama omogućava ostvarenje ovih ciljeva.

Pružamo podršku našim partnerima kroz obuku, marketinške alate i resurse kako bismo ostvarili zajedničke ciljeve i doprineli razvoju tržišta. Vaša uloga u našem programu partnerstva može biti ključna u oblikovanju novih rešenja i pružanju vrhunske podrške korisnicima. Postanite deo naše mreže partnera i zajedno gradimo bolju i uspešniju budućnost.

Nastojimo da ostvarimo snažna partnerstva zasnovana na poverenju, uzajamnoj podršci i zajedničkom uspehu, težimo ka rastu i ostvarivanju poslovnih ciljeva prilagodivajući se potrebama tržišta i klijenata u kompleksnom poslovnom okruženju.

Zastupnici i distributeri

Ako ste zainteresovani za prodaju, instalaciju i pružanje tehničke podrške za naše proizvode i imate iskustvo i klijente u HORECA sektoru, nudimo vam priliku da postanete naš zastupnik ili distributer. Obezbeđujemo punu partnersku podršku kroz specijalizovanu obuku, marketinški materijal i tehničku podršku i pomoć u lokalizaciji i prilagođavanju softvera, gradeći osnovu za uspešan nastup na vašem tržištu.

Od naših partnera očekujemo posedovanje prethodnog iskustva u radu sa klijentima iz odgovarajuće industrije kako bi efikasno učestvovali u procesima kao što su priprema, analiza tržišta, formiranje cenovne politike, pružanje korisničke podrške i vođenje razvoja softvera prema zahtevima novog tržišta.

Saradnja u prodaji

Ukoliko želite da proširite svoju ponudu uz našu podršku nakon prodaje, pozivamo vas da postanete naš prodajni saradnik ili agent. Ova saradnja vam omogućava da bez dodatnih ulaganja integrišete naše proizvode u vašu ponudu i ostvarite dodatne prihode dodajući vrednost za vaše klijente.

Naši partneri imaju fleksibilnost da biraju resurse i podršku iz našeg programa koji im najviše odgovaraju za pojedine implementacije, poput integracije sistema, instalacija, obuka, korisnička podrška i prilagođavanje softvera prema specifičnim zahtevima, u skladu sa njihovim poslovnim potrebama.

Enterprise rešenja

Naš tim stručnjaka za softverski razvoj je posvećen pružanju usluga prilagođavanja softvera koje odgovaraju vašim jedinstvenim potrebama. Sa konsultativnim pristupom i detaljnim planiranjem, obezbeđujemo da svako prilagođavanje ili integracija bude izvedeno na efikasan i profesionalan način.

Zahvaljujući bogatom iskustvu u industriji, sposobni smo da vam ponudimo enterprise rešenja koja će poboljšati funkcionalnost i performanse vašeg poslovnog softvera.

Postanite deo našeg partnerskog programa

Radujemo se sklapanju partnerstva sa vama. Kontaktirajte nas već danas kako bismo videli koji partnerski program vam najviše odgovara.

Kontaktirajte nas