Mi smo 2D Soft

Mi smo tim ljudi koji voli inovacije i trudimo se da naši proizvodi postavljaju standarde po pitanju rešavanja problema sa kojima se klijenti svakodnevno suočavaju i da poslovne procese učinimo efikasnijim.

Naša vizija

Naša vizija je da stvaramo softverska rešenja koja su prepoznatljiva po pouzdanosti, svojim jedinstvenim funkcionalnostima i originalnom dizajnu, a uz to su pristupačna širokom krugu korisnika. Težimo da budemo lideri u industriji stvarajući inovativne proizvode koji oblikuju budućnost tehnološkog iskustva korisnika. Želimo da budemo pokretači inovacija, posvećeni stalnom unapređenju naših proizvoda kako bismo efikasno odgovorili na zahteve i potrebe naših klijenata. Verujemo da ključ uspeha leži u dubokom razumevanju specifičnih izazova industrije i pružanju personalizovanih rešenja koja podržavaju rast i prosperitet naših korisnika.

Uz visokokvalitetan proizvod, smatramo da je vrhunska usluga i zadovoljni kupac ključni faktor za dugoročni uspeh. Stoga, neprekidno težimo poboljšanju celokupnog korisničkog iskustva prilikom korišćenja naših proizvoda.

Verujemo da visok kvalitet softverskih rešenja, koji se ogleda u pouzdanosti i širokom spektru funkcionalnosti, uz efikasnu korisničku podršku i široku partnersku mrežu, rezultuje visokim zadovoljstvom korisnika i popularnošću proizvoda.

Smatramo da je neprekidno usavršavanje, korišćenje bogatog iskustva i stručno znanje neophodno kako bi se izgradili mostovi između tehnologije i potreba naših klijenata.

Naš cilj je da budemo predvodnici u otkrivanju novih trendova i tehnoloških mogućnosti, gradeći zajedno sa našim klijentima uspešne priče i ostvarujući poslovne vizije.

Naša misija

Od našeg osnivanja 2002. godine, usredsređeni smo na pružanje najkvalitetnijih softverskih rešenja specijalizovanih za različite industrije. Naša početna misija bila je jednostavna - razvijati prilagođena rešenja visokog kvaliteta.

Od samog početka, istakli smo se svojim fokusom na softverska rešenja za ugostiteljstvo (Garson), hotelijerstvo (Hotelier), medicinu (Helix) i stomatologiju (Asistent).

Postavili smo visoke standarde za grafiku i korisnički interfejs ugostiteljskih softvera od samog početka, što je dovelo do toga da naše rešenje Garson postane poznato i najpopularnije softversko rešenje za ugostiteljstvo u regionu.

2D Soft kroz vreme

Početak

2002. godine smo osnovali kompaniju.

2002

Asistent

Razvili smo softver Asistent za stomatološke ordinacije.

2003

Garson

Naš softer Garson postaje najmodernije rešenje za ugostiteljstvo u Srbiji.

2004

Hotelier

Razvili smo prvu verziju našeg softvera Hotelier.

2005

Međunarodni sajam

2007. godine prvi put nastupamo na međunarodnom sajmu u Srbiji.

2007

Sajam u Hanoveru

Prvi put nastupamo na sajmu CeBIT u Hanoveru u okviru SIEPA.

2009

Širenje tržišta

Naš softer Garson počinje da se prodaje u Crnoj Gori, a 2011. postaje i najpopularniji softver za ugostiteljstvo u Crnoj Gori

2010

Novi standardi

Postavljamo nove standarde za softvere za ugostiteljstvo u Srbiji, kada menjamo arhitekturu našeg softvera Garson, a u sledećoj godini mu pridodajemo i mobilne aplikacije za poručivanje (Android) i izveštavanje (Android i IOS).

2012

Sajam u Dubaiju

Nastupamo prvi put na sajmu GITEX u Dubaiju u okviru SIEPA.

2013

Nova tržišta

Od 2014. do 2019. radili smo na otvaranju novih tržišta, proširivanju funkcionalnosti svih naših proizvoda, razvijanju našeg tima. Tako su naši proizvodi počeli da se koriste u regionu (Hrvatska, Makedonija, Bosna i Hercegovina), na Kipru, zemljama bliskog istoka (UAE, Saudijska Arabija), afričkim zemljama (Nigerija).

2014

Nove kancelarije

Godine se useljavamo u naše nove kancelarije u Narodnog fronta 21, Novi Sad.

2020

Fiskalizacija

Nastaje prva verzija našeg online Digitalnog menija za ugostiteljstvo, a postajemo i prva firma koja je akreditovala LPFR rešenja (softver za fiskalizaciju u Srbiji) za Windows, Android i Linux.

2021

Cashbox

Predstavljamo Cashbox, moderno rešenje za maloprodaju i intenzivno radimo na najmodernijoj Garson platformi.

2022

Zulu

Nastaje Zulu, jedinstvena i inovativna platforma za ugostiteljstvo koja povezuje restorane sa njihovim gostima.

2023

Garson One

Predstavljamo Garson One platformu - budućnost softverskih rešenja za ugostiteljstvo je stigla.

2024

Upoznajte se sa našim proizvodima

2D Soft savremeni proizvodi koji poslovni proces čine efikasnijim i bez prepreka.

Pogledaj sve proizvode