Proizvodi

Hotelier

Hotelski informacioni sistem

Prateći trendove savremenog hotelskog poslovanja i prepoznajući potrebu hotela da izađu u susret sve višem nivou zahteva gostiju, razvijen je informacioni sistem Hotelier, koji povezuje poslovanje svih segmenata u hotelu i pruža savremen način komunikacije.

IS Hotelier objedinjuje rad recepcije i ostalih naplatnih, proizvodnih i magacinskih mesta i na taj način olakšava i modernizuje poslovanje hotela.

Namenjen je različitim tipovima hotela, motelima, apartmanima, banjama/spa centrima i ostalim turističkim i ugostiteljskim objektima.

šema informacionog sistema

Garson

Softver za ugostiteljstvo

Jedan od najpopularnijih programa za praćenje i vođenje poslovanja u ugostiteljskim objektima restoranskog tipa na domaćem tržištu.

Iza Garsona stoji 17+ godina iskustva i 1000+ ugostiteljskih objekata. Usavršene funkcionalnosti nastale kao rezultat velikog iskustva, temeljno poznavanje ugostiteljskog poslovanja i svakodnevno unapređivanje učinili su da Garson postane lider među POS rešenjima na našem tržištu.

Lako se proširuje sa porastom obima poslovanja i brzo se adaptira na sve promene u trendovima upravljanja u ugostiteljstvu.

reoni u restoranima

Helix

Zdravstvo i medicina

Helix je informacioni sistem za vođenje i automatizaciju procesa u zdravstvenim i medicinskim objektima i institucijama.

Postoje tri osnovna proizvoda koji predstavljaju okosnicu svih Helix rešenja: Helix EMR (ordinacije), Helix Wellness (beauty & fitness centri) i Helix SPA (banje).

Pored razlike u funkcionalnostima koje diktiraju odgovarajući poslovni procesi, svi Helix proizvodi omogućavaju brzi i uniformni pristup podacima klijenta/pacijenata. Sve usluge, dolasci, dokumenti, računi, fotografije ili napomene se generišu i arhiviraju tako da svi podaci zajedno čine jedinstveni elektronski multimedijalni karton.

planer za zakazivanje

Asistent

Stomatološka praksa

Inovativno softversko rešenje za stomatološke ordinacije i poliklinike koji omogućava lakši i brži način poslovanja uvođenjem multimedijalnog elektronskog kartona, naprednog zakazivanja i modernog pristupa u komunikaciji sa pacijentima.

Pregledi, intervencije, lečenja, istorija dolazaka, digitalni snimci, šabloni za dokumentaciju, alarmi, podsetnici, SMS poruke, arhiva i bekap su neke od funkcionalnosti koje Asistent omogućava.

Pogledajte video i saznajte kako program funkcioniše:

video - korišćenje asistenta